luotettavaa uudisrakentamista turusta

Rakennamme esimerkiksi toimitiloja ja pientaloja. Voit tilata meiltä kokonaisurakan tai hyödyntää osaamistamme jossain osatoteutuksessa. Kysy lisää!

Soita 045 131 0428

Mietityttääkö rakentamisen kustannukset?

Mitä kohteesi tulisi maksamaan? Jokainen kohde on aina hieman erilainen, joten ota yhteyttä, niin laskemme toiveellesi järkevän tarjouksen. Kustannuksiin vaikuttavat mm. valmistoteutuksen laajuus, neliömäärät ja käytettävät materiaalit. Hyvin rakennettu tarkoittaa säästöä tulevaisuudessa. Meiltä löydät tekijät vaativaankin urakkaan. 

Omakotitalo avaimet käteen - periaatteella

Suunnitteletko oman talon rakentamista ja etsit siihen sopivaa ammattilaista? Kun asioit kanssamme, saat kauttamme kaiken tarvittavan niin sisälle kuin ulos. Rakennamme perustuksista ja rungoista aina kattoon ja viimeisteltyyn keittiöön saakka. Lopputuloksena on hyvää rakennustapaa kunnioittava, korkealaatuinen ja toimiva ratkaisu, joka kestää aikaa ja kulutusta.  

Rakennamme esimerkiksi:

  • Liikehuoneistot
  • Teollisuushallit
  • Omakotitalot
  • Autotallit
  • Terassit

 

Toteutamme myös erilaiset muutos- ja laajennustyöt!

Pyydä tarjous!

Saat rakennuspalvelumme laajasti Turun alueelle!

 

Rakennuspalvelumme urakoi laajasti mm. alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina ja Salo. Rakennamme joustavasti myös muualla Varsinais-Suomessa. Kun harkinnassa on esimerkiksi omakotitalon rakentaminen tai uusien toimitilojen pystytys, KVK-Teamistä löydät monipuolista tietotaitoa toteutukseen.

Kysy lisää ratkaisuistamme!

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät ja nykyaikaiset ratkaisut.

Pyydä tarjous!

Soita 045 131 0428