Julkisivusaneeraukset Turusta koko Varsinais-Suomen alueelle

Rakennusliike KVK-Team toteuttaa julkisivuremontteja koko Varsinais-Suomen alueella.

Julkisivuremontilla kohennat rakennuksen ulkonäköä, pidennät elinkaarta ja nostatat sen arvoa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Soita 045 131 0428

Kauniit yksityiskohdat viimeistelevät julkisivun

Toteutamme mitä erilaisimpien rakennusten julkisivut kuntoon. Olemme erikoistuneet etenkin perinteisten puupaneeliverhouksien toteutuksiin omakotitalouksissa ja piharakennuksissa. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia puupaneelivaihtoehtoja, joten saat varmasti mieleistäsi jälkeä.

Kysyttyä meiltä: omakotitalon julkisivuremontti

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia omakotitalojen julkisivuremontteja. Usein ulkoseinä kaipaa pelkkää huoltomaalausta, mutta jos se on päässyt rapistumaan pahoin, on järkevää vaihtaa koko laudoitus kerralla. Julkisivuremontin yhteydessä voidaan laittaa tarvittaessa myös lisäeristeitä. Samoin kattoremontti voidaan toteuttaa samalla kertaa – kysy lisää!

Julkisivuremontin hyödyt:

  • Uusi pinta suojaa rakenteita säältä ja kulutukselta

  • Rakennus saa näyttävän yleisilmeen

  • Kiinteistön arvo nousee

Pyydä tarjous!

Aika selvittää julkisivun todellinen kunto?

Haluatko lisätietoa kiinteistösi julkisivun tilasta? Teemme julkisivun kuntotarkastuksia kaikissa tarvittavissa kohteissa. Kuntotarkastuksessa kartoitetaan julkisivun nykytila sekä mahdollinen korjaustapa. Remontin ajankohtaan ja kiireellisyyteen vaikuttavat olennaisesti julkisivun kunto ja materiaali. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Katso myös kattoremontit »

Pyydä tarjous julkisivuremontista!

Turkulainen rakennusliikkeemme KVK-Team toteuttaa julkisivuremontteja koko Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin selvitetään miten asiat etenisivät kohteessasi!

Soita 045 131 0428